Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mój nick: Aspiroo
Nick oskarżonego: PATRKYXD81
Powód Skargi: Zatrzymywałem Adi'iego na lotnisku ponieważ był na terenie zamkniętym, nie reagował wgl na moje ostrzezenia nakazy itd, bawił się zemną jezdząc sobie do tyłu i do przodu a potem przyszedł Patrykxd81 wsiadł do niego potem wyszedł zalogował się na moderatora i przebił mi opony suszarką, kazałem mu naprawic mi auto bo sie wkurzylem bo robilem zatrzymanie a on takie rzeczy odwala... potem dostałem kicka co widac na filmie. Czuje ze on to spycjalnie zrobił ponieważ siedzieli na jednym kanale, jeszcze Harem wleciał wemnie z pełnej prędkości, chciałbym zaznaczyć ze Harem mnie taranował juz wczesniej gdy robiłem patrol przez 10 minut, moge wysłać tez na to dowód ponieważ nagrywałem odcinek ale nie dało się i 3 h poszło do smietnika.
Dowody: http://www62.zippyshare.com/v/kWWZ2VoX/file.html
Ostatnio edytowany przez Aspiro (2017-02-11 02:14:03)
No nie ładnie moim zdaniem Patrykxd81 powinien byc za to ukarany a adi zatrzymac sie do kontroli czy coś tam.
Ostatnio edytowany przez DolarMan (2017-02-11 09:36:01)
Skarge Oddalam mieli pozwolenie na jazde po lotnisku od Majky w celu sprawdzenia osiągów handlingu do tego była to 1 w nocy bez sensu tam wjeżdżałeś skoro z nimi był patryk i majky .
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 605.98 kB (Maksimum: 673.89 kB) ]