Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam,
Z przyjemnością chciałbym ogłosić wyniki drugiej w tym roku rekrutacji na rangę Moderaotra.
Kandydatów było sporo i smutek zagościł na naszych twarzach kiedy stwierdziliśmy, że nie każdego gracza zasługującego na tą rangę możemy przyjąć. Mieliśmy wielki problem aby zdecydować komu dać szansę na tej randze teraz, a kogo dalej obserwować. Po naradzie stwierdziliśmy że przyjęte zostaną następujące osoby:
- headshot
- Adriann
- PatrykxD81
- Camel
Prosimy, aby osoby które się nie dostały, próbowały w następnych rekrutacjach - nie poddawajcie się.
Osoby wymienione tutaj proszone są o wypowiedź podając swój dokładny UID, Login.
Spotaknie dziś o 19:30. Na kanale publicznym 6.
Ostatnio edytowany przez MajkY (2017-02-09 20:00:32)
A w dupie mam ten serwer, robie event o infka..
Gratuluje tym co się dostali ale camel?
Jezu wiedziałem że się nie dostane ...
PID 299
Serial 88A17680C056EF4BDC127BA023D33492
Login Adriann*
Nick Adriann*
WIEDZIALEM ZE SIE NIE DOSTANE JAK NA KAZDYM SERWIE NA FORUM JEBANE FORUM NA ZAWSZE ZJEBANE
Osoby które widać, że mają bul dupy dostają punkty na forum.
UID: 427
login: headshot
mój uid to 528
mój login to PatrykxD81
Ostatnio edytowany przez PatrykxD81 (2017-02-09 20:07:13)
Stanowisko moderatora ✔
SAMD ♦
Pierwszy samochód ✔
SAMI NIE OGAR SIE DOSTALI
BoNNie mówi się trudno , czasem tak bywa i tym którzy się dostali gratuluje , a może jeszcze jakąś osobę na test moda ?
------------INFO------------
Osoby które podobnie jak BoNNie oraz Szejn mają ból dupy po wynikach i mają zamiar tutaj to pisać to nie radzę bo lecą bany 7 d BMA
------------INFO------------
Rangi nadane, Gratulujemy.
Gratki mordeczki
[img]http://i.imgur.com/p86i4nh.gif[/img]
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 854.18 kB (Maksimum: 990.4 kB) ]