Nie jesteś zalogowany na forum.
Miło mi poinformoważ iż rekrutacja do SAMA została oficjalnie otwarta.
Czym zajmuje się frakcja SAMA
Jest to serwerowa jednostka pogotowia ratunkowego. Frakcja SAMA zajmuje się odgrywaniem akcji Role-Play w roli ratowników medycznych. Naszym głównym obowiązkiem jest ratowanie życia graczy serwera EasyLife.
Jak dostać się do frakcji?
By dostać się do frakcji musisz spełniać następujące wymagania:
- minimum 9 lat
- sprawny komputer oraz mikrofon
- minimum 100 min przegranych na serwerze
- posiadanie komunikatora głosowego TeamSpeak3.
- napisanie podania zgodnie z podanym poniżej wzorem
Jak wygląda proces rekrutacyjny?
Proces rekrutacyjny podzielony jest na 2 etapy. Pierwszy etap to złożenie podania na forum, drugi zaś to rozmowa kwalifikacjna na komunikatorze głosowym TeamSpeak z członkiem zarządu. Po wynikach pierwszego etapu rekrutacji gracz zostanie skierowany na rozmowę kwalifikacyjną na przydzielonym do tego kanale TeamSpeak. Po wynikach drugiego zaś etapu rekrutacji zostanie przedstawiona lista kandydatów którym zostanie nadana ranga Pielęgniarz oraz zostaną poddani szergom szkoleń przygotowywujących do egzaminu końcowego.
Wzór podania:
Imię:
Nick z serwera:
Login z serwera:
Serial(wpisz w konsoli serial i go skopiuj):
UID:
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych):
Posiadasz komunikator mumble?:
Posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?:
Coś o sobie(opisz charakter itp):
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary)
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz):
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?:
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin):
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin):
Dlaczego akurat SAMA:
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (Jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):
Ja(wpisz tu swój nick) potwierdzam iż podanie jest autorskie i oświadczam że napisałem całą prawdę.
=================================================================================================
Podpis:
Ostatnio edytowany przez MajkY (2017-02-07 18:28:13)
Imię:Paweł
Nick z serwera:Paweljefferson
Login z serwera:Paweljefferson
Serial(wpisz w konsoli serial i go skopiuj): 56AEB9A91C94EAE5ADCF1E192939A334
UID:352
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych):
Posiadasz komunikator mumble?:Posiadam tylko skype i teamspeak3
Posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?:
Coś o sobie(opisz charakter itp):Jestem miły bardzo interesuje się medycyną uwielbiam gry RP i RPG. Gram też dużo w CSGO
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary)Miałem zakaz prowadzenia na 10min
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz): W życiu nie mam doświadczenia
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?: Oczywiście
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin):5 godz a w weekend 10
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin): 4godz 30 min
Dlaczego akurat SAMA:Ponieważ mam doświadczenie i uwielbiam SAMA. Zawrze na serwerach pisałem podania do MA i prawie zawsze mnie dodawali mam nadzieje że tu też mi sięuda
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (Jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Hmm czemu akurat ja. Ponieważ jak jużwymieniłem to mam doświadczenie i bardzo lubię prace w MA. Umiem odgrywać RP odróżniam OOC od IC ale czasami mylę.
Ja PawelJefferson potwierdzam iż podanie jest autorskie i oświadczam że napisałem całą prawdę.
=================================================================================================
Podpis:PawelJefferson
Imię:Radek
Nick z serwera:Szniper
Login z serwera:Szniper
Serial(wpisz w konsoli serial i go skopiuj):E365DE19A8B7F8D7D5851F20860B89F3
UID:64
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):Bylem na innych serwerach
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych):2900
Posiadasz komunikator mumble?:Nie Posiadam TS3
Posiadasz sprawny mikrofon?:Narazie nie
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?:dysleksje
Coś o sobie(opisz charakter itp):Jestem mily dla graczy oraz dla adminow ostroznie jezdze Nie wyzywam ludzi ani adminow
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary)Nie
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz):Trochę byłem w SAMC
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?:Tak
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin):3h
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin):1h 30min
Dlaczego akurat SAMA:Chcialbym ratować ludzi
O zapomniałem min przegranych mam 1530
Imię:Sebastian
Nick z serwera:szpuda123Pl2
Login z serwera:szpuda123Pl2
Serial F2781E8FB891EB745F953CE4F8E03044
UID:491
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):Byłem na Serwerze Innym nie będe pisał bo nie chce bana leczyłem Ludzi czyli chodziłem po ludziach i się pytałem czy leczyc i jeszcze w takich rpg
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych): 387 Min Jak ten czas Leci <3
Posiadasz komunikator mumble?:Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?:Nie
Coś o sobie(opisz charakter itp):Jestem miły Lubie grać w gry a najbardziej w Gta Sa
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary) Nie byłem karany ale na innych serwerach tak na prawo jazdy za to ze parkowałem na płycie lotniska i na Licencje Pilota bo lądowałem na budynkach
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz): Tak właśnie się uczę na Medycyne Lubie to robić i będę to robił w moim życiu
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?:Tak jak mi coś powie mogę to robić Wyższa ranga zawsze ma więcej do powiedzenia
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin): 4/6h
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin):2/4h
Dlaczego akurat SAMA:Bo chciałbym zobaczyć jak się sprawie w tej organizacji i czy w ogóle mi się to uda mam nadzieje ze dacie mi tą szanse jak nie dacie to trudno
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (Jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):Dlaczego ja Bo uczę się na medycynę i chcialbym sprawdzic jak mi pójdzie mam nadzieje ze mi dacie tą szanse
Ja(szpuda123Pl2) potwierdzam iż podanie jest autorskie i oświadczam że napisałem całą prawdę.
Podpis:szpuda123Pl2 Sebastian
Dziękuje za wyczytanie i życzę miłego dnia/nocy
Rekrutacja zostaje zamknięta.
mię: Mam na imię Patryk.
Nick z serwera: Mój nick z serwera to PatrykxD81.
Login z serwera:Mój Login to PatrykxD81
Serial(wpisz w konsoli serial i go skopiuj): Mój Serial to 9573938ADD5153F3C263F6EBC7AED6B3
UID: Moje UID to 528.
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): Niestety ale nie chciałbym spróbować swoich sil
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych): Mam przegrane 680 min
Posiadasz komunikator mumble?: Tak, posiadam
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?: Nie cierpię na żadne z wymienionych
Coś o sobie(opisz charakter itp): Nazywam się Patryk. Mam 17 lat i uczęszczam do I klasy szkoły średniej. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mężczyzną, o krótkich włosach. Mam brązowe oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy.
Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie.
Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym moja dziewczyna , która pilnuje żebym więcej czasu poświęcał nauce i czytaniu książek. Nie zawsze jestem tym zachwycony i złoszczę się na nie za to, ale wiem że ma racje.
Moje zainteresowania są ciekawe, ponieważ bardzo lubię grać w siatkówkę, pływać, tańczyć i bawić się do samego rana. Jednak moim głównym zainteresowaniem jest muzyka i komputer.
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie, nie byłem nigdy karany
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz):Tak, obecnie moja dziewczyna robi studia medycyjne.
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?: Ależ , oczywiście
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin): w tygodniu był bym wstanie spędzić od 3h do 6h a w weekend minimum 5h
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin): będę mógł spędzić na służbie od 2h w tygodniu w weekend aż 4h
Dlaczego akurat SAMA: Sama ponieważ jestem zaciekawiony jak wygląda praca w służbie pracy.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (Jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Zasługuje ja ponieważ jestem w stanie sporo czasu spędzić na służbie i wielu osobom pomóc a przy tym serwerowi ze ten serwer ma najlepiej działająca frakcje na serwerze mta , ze na naszym serwie jest sporo rpg i ze warto zostać na naszym serwerze na trochę dłużej
Ja PatrykxD81 potwierdzam iż podanie jest autorskie i oświadczam że napisałem całą prawdę.
======================================================================================
Pozdrawiam PatrykxD81
Stanowisko moderatora ✔
SAMD ♦
Pierwszy samochód ✔
Imię: Paweł
Nick z serwera: Rambo63
Login z serwera: Rambo63
Serial(wpisz w konsoli serial i go skopiuj): 06E924F1ABA6BE268E0FA563482A0F03
UID: 855
Czy byłeś Zatrudniony w Służbach mundurowych(Jak tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):Tak jestem w wojsku na jednym serwerze a wcześniej byłem w pogotowiu
Czas przegrany na serwerze(kliknij f5 i sprawdź ilość godzin przegranych): Nie działa mi poprawnie klawiatura więc na moje oko ok. 30 do 60 h
Posiadasz komunikator mumble?: Jedynei TS ale moge ściągnąć
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię?: Nie
Coś o sobie(opisz charakter itp):Jestem 14 letnim chłopcem. Znam się na wielu rzeczach, umiem też odgrywać RP i te sprawy.Umiem jechać płynnieo raz szybko tak jak to w pogotowiu trzeba.
Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary): Miałem zabrane prawo jazdy za taran i prowokacje SAPD i byłem też w więźieniu za to samo. Wiem że to osłabia moje podanie ale taka jest prawda.
Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną? (Jeżeli tak opisz): Nie, ale troche się na tym znam
Czy jesteś w stanie słuchać poleceń wyższej rangi?: Jak najbardziej
Ile średnio dziennie czasu poświęcasz na grę na serwerze (Dokłada ilość godzin): od 3 do 9 h
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę (Dokłada ilość godzin): od 3 do 8 h
Dlaczego akurat SAMA: Podoba mi się ta funkcja gdyż według mnie daje najwięcej adrenaliny i satysfackji.Gracze też są pozytywnie nastawieni do tej frakcji i darzą nas sympatią.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (Jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Dlatego ze jestem odpowiedzialny. Tak jak już pisałem umiem płynnie jeździć. Przeprowadzałem wiele akcji oraz badń zakończonych sukscesem
Ja Rambo63 potwierdzam iż podanie jest autorskie i oświadczam że napisałem całą prawdę.
Podpis:Rambo63 ( Paweł )
Ostatnio edytowany przez Rambo98 (2017-03-25 13:50:06)
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 731.2 kB (Maksimum: 839.88 kB) ]