Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Twoje UID: 416
UID oskarżonego: 510
Powód skargi: Uzywanie handlingu podczas poscigu.
Wyjaśnienia: Zaczalem poscig za RavexTV dolaczyl sie szybko Frizi po rozpoczeciu poscigu, gdy jechalismy mostem to uzyl handlingu i zeskoczyl z niego, po paru 4 albo 5 ostrzezeniach dalej uzywal handlingu, gdy bylismy w tunelu za kazdym razem kiedy go zblokowalismy on uzywal handlingu i wyskakiwal z blokady.
Dowody (wymagane):
Probowal wyskoczyc z blokady na mechaniku
Prawie wyskoczyl z blokady na mechaniku
Ostrzezenie
Probowal wyskoczyc z blokady na market station
Wyskakiwal z blokady na market station
Wyskoczyl z blokady na market station
Potwierdzam,mimo tego ze dostawał ostrzeżenia nadal używał hydry...Co widać na załączonych obrazkach
Oskarżony ma na wypowiedź 3h, jeśli się tutaj nie wypowie zostanie ukarany banem.
Właśnie byłem przy tym Zdarzeniu :l
Oskarżony ma na wypowiedź 3h, jeśli się tutaj nie wypowie zostanie ukarany banem.
Jakoś nie został ukarany
Został.
Potwierdzam używałem handlingu ale kiedy dostałem ostatnie ostrzeżenie jeszcze raz skoczyłem Wysiadłem i podszedłem do was i powiedziałem że się poddaje a wy powiedzieliście "Trudno za późno już skarga idzie" a to było po około 20sekundach kiedy ostatni raz skoczyłem i chciałem się poddać
Wiadomość dodana po 13 min 28 s:
I chciałbym dodać że w regulaminie serwera niema wzmianki o handlingu podczas pościgu czyli jestem niewinny. Administracja mogła mnie ostrzegać lecz nie łamałem zasad serwera czyli ostrzeżenie można wsiąść za sugestie. Więc krótko mówiąc ukaranie mnie będzie nie stosowne ponieważ nie złamałem zasad serwera
Gracz zostaje ostrzeżenie, jeszcze raz coś odwalisz na serwerze dostajesz zbanowany na 30d.
Proszę o odbanowanie mojego serialu
Wiadomość dodana po 04 min 01 s:
52B8A5B5950A79052922F166D9F16E62
Co do tej skargi to można uznać to ,że gracz wykonał 0 RP ponieważ używając Hydrauliki przejechał po radiowozach.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 813.23 kB (Maksimum: 944.07 kB) ]