Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
~Daję tu listę zmian, które mogły by zaistnieć na serwerze dla lepszego rozwoju~
1. Zmienienie Czcionki napisu Info na "Czacie".
2. Usunięcie "Czatu" OOC, ponieważ nie jest to serwer RP więc raczej się nie przyda. ( Komendy typu me/do mogą się przydać podczas, niektórych [nie RP] zdarzeń )
3. Zmienienie trochę tabeli, która ukazuje ranking graczy ( TAB ) - dołączyłem do tego SS.[img]file:///C:/Users/Maciek/Desktop/es%20blad.png[/img]
4. Zmiana licznika - Zamiast skrótu YD, moglibyście wstawić, np.: EL, LS ( miasto, z którego auto pochodzi ) lub usunąć napis.
5. Zmiana "Hudu" informującym nas o stanie pieniędzy i godziny, na ten zwykły w GTA lub dodać tam jakiś znaczek, lub jakąś inną funkcję.
6. Zmiana zarobków na kutrach - do tej pory jestem w stanie zarobic do miliona w 10 minut.
Na tą chwilę to tyle. Ten wątek będę edytował co jakiś czas, gdy tylko coś znajdę.
Wiadomość dodana po 11 min 42 s:
Znowu nie mogę edytować postu więc posłużę się odpowiedzią - SS http://imgur.com/a/XVlKB
Ostatnio edytowany przez Soap (2017-02-04 23:02:18)
Mydło wszystko myje... nawet uszy, oczy, szyję ~Hymn
Stanowisko moderatora ✔
ASAPD ♦
Pierwszy samochód ✔
Fajnie to zrobiłeś
Moderator Nie
1kk✔
Bullet✔
Serce Budynia✔
Czat OOC moze sie przydac a ten "Hudu" moze zostac, reszte mogli by zmienic.
Wiejec podmianek samochodów oraz Domów i domów dla organizacji jakiś parkingów i wgl za hajs w grze Prosze o rozważenie mojej propozycji
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 641.41 kB (Maksimum: 717.92 kB) ]